Kirjaudu sisään

Vuonna 1971 perustettu koulu tarjoaa laajan ja tasapainoisen opetussuunnitelman, joka on englanninkielinen ja perustuu Englannissa opetettavaan kansalliseen opetussuunnitelmaan sekä espanjalaiseen perusopetuksen opetussuunnitelmaan. Koulussa on 300 oppilasta 3-vuotiaista 10. luokkaan.

Koulu perustettiin vuonna 2004. Se tarjoaa laajennetun englanninkielisen kansallisen opetussuunnitelman, jossa keskitytään vahvasti espanjan kielen sujuvuuden kehittämiseen toisena kielenä. Koulu tarjoaa myös espanjankielisille oppilaille lyhennettyä espanjan opetussuunnitelmaa. Koulussa on 600 oppilasta, jotka ovat 28 kansallisuutta ja iältään 2-18-vuotiaita.

Joan Sebastian – Y Las Mariposas (En Vivo)

Vuonna 1972 Málagaan perustettiin äitien ja isien aloitteesta El Romeralin ja Sierra Blancan koulut. Ne olivat Attendis-ryhmän ensimmäiset. Sierra Blanca on Junta de Andalucían valtuuttama esikoulun, peruskoulun ja toisen asteen keskus, ja se soveltaa innovatiivisia hankkeita ja opetusohjelmia, kuten varhaisvaiheen tekniikoihin perustuvaa Príncipea tai uutta Attendis iPad -hanketta.

Hyödyllisiä Posts10 neuvoa koulun valitsemiseen EspanjassaJuly 2, 2017Kun sinun täytyy valita koulu Espanjassa, sitread moreEroja julkisten, Concertado- ja yksityiskoulujen välillä EspanjassaJune 30, 2017Kolme koulutyyppiä Espanjassa:

Ylellinen huvila panoraamanäköalalla Marbellassa, Espanjassa

Se on johtava koulu Espanjassa, joka tarjoaa opetusta 2-12-vuotiaille lapsille varhaiskasvatuksessa ja peruskoulussa. Se tarjoaa oppilaalle oppimiskokemuksen, joka perustuu englanninkielisen opetussuunnitelman ja monenlaisten koulun ulkopuolisten ja rikastuttavien aktiviteettien kautta hankittuihin kokemuksiin, joita pätevät opettajat opettavat Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sijainti

On 50-vuotias koulu, joka keskittyy katoliseen uskontoon sekä rinnakkaiselon ja ihmisoikeuksien demokraattisiin periaatteisiin. Heidän koulutuksessaan keskitytään arvoihin kunnioittaa ikätovereitaan, keskuksen opetushenkilökuntaa kohtaan sekä vastuullisuuteen, nöyryyteen ja solidaarisuuteen keskittyen, mikä merkitsee sitä, että näistä arvoista tulee periaatteita jokaisen päivittäisessä viisumissa. Heillä on psykopedagoginen kabinetti, joka on sekä oppilaiden että vanhempien käytettävissä auttaakseen heitä ammatillisessa ja akateemisessa suuntautumisessa. Toinen tärkeä näkökohta on musiikki, jota opetetaan ensimmäisestä vuodesta lähtien, samoin kuin englannin kieltä. Sijainti

Les Roches on aina ollut yksi Marbellan parhaista kouluista. Mutta tässä tapauksessa puhumme yliopistosta, Espanjan kansainvälisessä hotellinhoitokoulussa, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden toimia kansainvälisen hotellialan yritysten johtajina ja tarjoaa heille korkeatasoisen koulutuksen, joka edistää heidän henkilökohtaista, henkistä ja ammatillista kehitystään. Sijainti

Kiruna Residencial – Rakennuksen seuranta II – tammikuu 2019

Kolmetoista Espanjan parhaista lukioista sijaitsee Malagan maakunnassa, kertoo Infoempleo-sivuston tekemä tutkimus. Sama tutkimus osoittaa, että maakuntamme on koulujensa laadussa kolmannella sijalla Madridin ja Barcelonan jälkeen. Seitsemän parhaista kouluista sijaitsee Marbellassa ja San Pedro Alcántarassa, ja useimmat niistä tarjoavat brittiläistä opetussuunnitelmaa.

Nämä kaikki ovat yksityiskouluja, ja maksut voivat olla todella korkeat, raportissa kerrotaan. Marbellassa kyseiset koulut ovat Alborán, Aloha, San José, Las Chapas, Swans International Primary School, English International College ja San Pedro International College. Vanhemmat voivat odottaa maksavansa 200-5 550 euroa kuukaudessa saadakseen lapsensa opiskelemaan näissä kouluissa, ja vuosimaksut voivat olla jopa 14 000 euroa kustakin lapsesta.

Tutkimukseen osallistui 12 000 ihmistä, ja siinä otettiin huomioon myös sivuston 6 000 käyttäjän näkemykset. Parhaat koulut valittiin noin 800:n eri puolilla maata sijaitsevan koulun luettelosta, minkä tuloksena päädyttiin valitsemaan ensisijaisesti 300 parasta koulua. Tulokset perustuivat koulutustasoon, opettajiin, uuteen teknologiaan, urheilutiloihin, tiede- ja kielilaboratorioihin, yleiseen opetusfilosofiaan ja tuloksiin.